Å betale for sine billetter

Du kommer til betalingssiden umiddelbart etter bestilling. Der kan du velge direkte bankbetaling, betale via faktura, betale av eller bruke kredittkort.

Vær oppmerksom på!

Når betalingen er fullført, er bestillingen helt låst og kan ikke endres eller kanselleres.

Reglene for kansellering og ombooking bestemmes av flyselskapene og ikke av Travelis.

Direkte Bank Betaling

Du kan betale direkte over nettet til følgende banker: Handelsbanken, Nordea, SEB og Swedbank.

Faktura og avdrag

Du kan betala mot faktura eller dela upp din betalning på upp till 36 månader om du så vill.

Kredittkort

Vi aksepterer for øyeblikket kun Visa, Mastercard og Eurocard. Annet, utenlandske kort som Amex, Diner's Club, American Express, Maestro og lignende, blir ikke akseptert. Å betale:

1. Velg kort
  2. Klikk på autorisasjonen i teksten i kortbetalingsboksen
  3. Skriv inn det 16-sifrede kortnummeret
  4. Angi utløpsdatoen for kortet (VALID THRU)
  5. Skriv inn CVC-koden (de tre siste sifrene i signaturlinjen på baksiden)

Reservasjoner Høyre

Travelis forbeholder seg seg mot tekniske problemer og mulige prisfeil. Skulle noe gå galt, kontakter vi deg innen 2 virkedager og prøver å finne en løsning.

Alle betalinger administreres av Resecentrum i Stockholm AB (556460-0491).