Vores tjeneste

Vi har inkluderet en Tilslutningsgaranti i billetprisen for at kunne tilbyde dig den bedste service i forbindelse med din rejse.

Formålet er at kunne tilbyde dig så problemfri og komfortabel en rejse som muligt. Det betyder, at Resecentrumgruppen i tilfælde af forsinkelser, tidsændringer eller aflyste fly, der medfører en forsinkelse på mere end 24 timer, tilbyder hjælp i form af de bedst mulige flyalternativer. Hvis der ikke er noget passende alternativ, vil du i stedet blive tilbudt fuld refundering af alle ubrugte flybilletter eller en billet tilbage til afrejsestedet. Du vælger selv, hvad der passer dig bedst.

Bemærk, at vi kun hjælper dig, hvis ændringer af en billet påvirker dine andre billetter: Hvis du f.eks. flyver Stockholm-London-New York City-Los Angeles, og kun den sidste strækning er en separat billet, er det den, vi ombooker. Bemærk også, at dette produkt kun gælder, hvis flyet er forsinket, flytiden er ændret, eller flyet er aflyst under normale omstændigheder. Tilslutningsgarantien gælder ikke i force majeure-situationer, f.eks. ekstreme vejrforhold eller pandemi.

Den kan heller ikke bruges, hvis du ændrer en eller flere af dine flybilletter på eget initiativ uden vores godkendelse.

Tilslutningsgarantien kan bruges:

Hvis flyselskabet ændrer tider eller aflyser flyet inden din ordinære afrejse, og det medfører, at du bliver forsinket mere end 24 timer på din slutdestination.

Hvis du rejser på separate billetter.

Sådan bruger du din Tilslutningsgaranti:

Hvis dit fly, der er booket med separat billet, er forsinket, aflyst eller flytiden er ændret, skal du kontakte os inden 48 timer, hvis der er mere end 4 døgn til din afrejse. Hvis der er mindre end 4 døgn til din afrejse, skal du kontakte os inden 24 timer. Du kan både maile og ringe, men hvis du ikke informerer os om en tidsændring eller et forsinket eller aflyst fly inden for disse frister, bortfalder Tilslutningsgarantien.

Når du giver os besked om en tidsændring eller et aflyst fly, vil vi inden for 72 timer tilbyde dig et andet fly i samme kabineklasse, som du har booket, eller fuld refundering af ubrugte flybilletter.

Vi skal have dit svar inden 24 timer, efter at du har modtaget et forslag fra os, ellers bortfalder Tilslutningsgarantien.

Hvis du på grund af forsinkelse eller et aflyst fly går glip af et tilslutningsfly, du har separat billet til, skal du straks kontakte os telefonisk. Hvis det sker uden for vores åbningstider, skal du selv booke en ny flybillet til din slutdestination. Vi dækker efterfølgende dine omkostninger under forudsætning af, at du har booket en flybillet i samme kabineklasse til en rimelig pris. Hvis du vælger at opgradere billetten, skal du selv betale den ekstra omkostning. Bemærk, at vi i disse tilfælde altid følger lufthavnens anbefaling om mindste tilslutningstid. Hvis du burde have kunnet nå et tilslutningsfly, udbetales der derfor ingen kompensation.

Overnatning: Hvis du på grund af forsinkelse/aflyst fly går glip af et tilslutningsfly og må overnatte (22.00- 08.00), dækkes omkostningerne til overnatning, dog maksimalt 500 SEK pr. passager. Omkostningerne dækkes uanset antal overnatninger.

Mad og drikke: Hvis du på grund af forsinkelse eller aflyst fly bliver forsinket i mere end 4 timer, dækker vi omkostningerne til mad og drikke med op til 100 SEK pr. person.

Hvis flyselskabet eller lufthavnen tilbyder dig overnatning/mad, udbetales der ingen erstatning.

Alternativ transport: Hvis det ikke lykkes os at finde et andet fly fra samme lufthavn, kan vi henvise til andre lufthavne inden for en afstand af 200 km. I så fald dækkes omkostningerne til transport med højst 1.000 SEK for hele rejseselskabet.

Visumkrav

Du kan i nogle tilfælde få brug for et visum eller et transitvisum for at kunne fuldføre din rejse. Det skal du selv være opmærksom på.

Bagage

Bemærk, at du, når du rejser på flere separate billetter, muligvis selv skal checke ind samt afhente din bagage og checke den ind mellem flyvningerne.