EVÄSTEKÄYTÄNTÖ

RCG-ryhmä haluaa ilmoittaa teille, että tällä alustalla hyväksyy evästeiden käytön.

Eväste on pieni tekstitiedosto, joka on sijoitettu tietokoneeseen alustalla, kun vierailet sitä. Tiedosto tallennetaan tiedot, joita selaimesi lähettää alustalle, kun vierailet verkkosivustossa tulevaisuudessa tai kun siirryt sivuston sivujen välillä. Jotkut evästeet ovat välttämättömiä, jotta voit käyttää alustan tarkoituksena, koska ne toimivat jo antamasi tiedot. Se voi koskea valitut lennot tai olet kirjautunut sisään. Muut evästeet Keräävät tietoja verkon käytöstä tai varauksista, ja ne kootaan analysoimaan, miten alusta käytetään tai pystyy näyttämään eri mainoksia, jotka perustuvat kiinnostuneiksi.

Cookie-asetukset on tehtävä yksitellen jokaiselle selaimelle (Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox tai Safari). Voit yleensä hallita evästeitä useilla tavoilla, kuten aktivoida tai poistaa evästeet kokonaan, poistaa joitakin evästeitä, jotka on jo tallennettu selaimeen, estä joitakin alustat kokonaan tallentamasta evästeitä tietokoneellesi tai estää evästeet kolmansilta osapuolilta (että evästeet tallennetaan tietokoneeseen toinen foorumi kuin vierailu).

Käytä alla olevia linkkejä lisätietoja evästeiden käsittelystä yleisimmistä selaimista:

Microsoft Edge: https://privacy.microsoft.com/sv-se/windows-10-microsoft-ed- jadi-privacia

Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647

Firefox: https://support.mozilla.org/t5/cookies-and-Cache/ill%C3%A5t-eller-blockera-kakor/ta-p/9322.

Safari: https://support.apple.com/sv-se/ht201265.

Annamme myös vaihtoehdon, jossa voit helposti käsitellä tai poistaa evästeet yhdestä paikasta. Käytä tätä linkkiä: http://www.youronlinechoices.com/se/.

Vain meidän alustasi käyttää tällä hetkellä erilaisia evästeitä:

• Tekniset evästeet, jotka ovat ehdottoman välttämättömiä alustan toiminnalle.

• Toiminnalliset evästeet, jotka ovat ehdottoman välttämättömiä palveluiden tarjoamiseksi, jotta alusta käyttäjäpyynnöt.

• Analyysi-evästeet, joiden avulla voimme nähdä, miten käyttäjät siirtyvät alustalle ja rekisteröidä, mitä sisältökäyttäjät katsovat ja ovat kiinnostuneita. Tämä auttaa meitä parantamaan palvelua varmistamme varmistamalla, että käyttäjät löytävät etsimän tiedot.

• Sosiaalisen median (Facebook, Google ja Twitter) tarvitsemat sosiaaliset evästeet, jotta alustan sosiaalisten widgetien sisätilat voidaan hallita.

• Liittyvät evästeet, jotka keräävät tietoja vierailuista muille verkkosivustoille, joilla on yhteistyö. Nämä pyrkivät mainosverkostoihin, jotka käyttävät niitä näyttämään mukautettuja mainoksia muilla alustoilla.

• Käyttäytyminen ja mainonta evästeet, jotka keräävät tietoja siitä, mitä haluat ja valita alustalla. Nämä pyrkivät mainosverkostoihin, jotka käyttävät niitä näyttämään mukautettuja mainoksia muilla alustoilla.

Jos haluat lisätietoja tai jättää näkymät evästeiden käytöstä alustallamme, ota meihin yhteyttä sähköpostilla (verkossa@rcg.se) tai etsi vastaukset, joita etsit helpdesk-sivullamme http: //help.rcg . Katso.