Avbokning med eller utan avbeställningsskydd sker på samma sett.

För avbokning av en bokning eller för avbokning av enskilda biljetter i en bokning vänligen följ instruktionerna nedan:

1. Vänligen gå in på www.rcg.se eller online.odenresor.se och klicka sedan på fliken "Min bokning"
  2. Vänligen ange ert bokningsnummer samt er epost adress.                                                                                                                                                                                                                       (Bokningsnummret består av 6 siffror och ni finner ert bokningsnummer i samtliga mejl gällande er bokning. Bekräftelse,kvitto samt e-biljett.)
    Er epost adress är den adress ni har angivit under bokningstillfället.
  3. Vänligen klicka på knappen "AVBOKA" i er bokning och följ instruktionerna.
  4. Vänligen fyll i detta formulär och ta en titt på samtliga villkor.                                                                                                                                                                                                                       OBSERVERA att om ni är fler än en passagerare i bokningen är det viktigt att ni tydligt skriver vem eller vilka som ska avbokas eller om det är samtliga passagerare i bokningen.

Vänligen observera att denna process är automatisk. En avbokning är bindande och kan ej återkallas.

Om du har avbeställningsskydd

Vänligen tänk på att
  • Avbokning måste ske minst fem timmar innan avresa för att avbeställningsskyddet skall gälla.
  • Avbeställningsskyddet upphör att gälla efter påbörjad resa.
  • Vid avbokningar utanför våra telefontider skall du själv kontakta flygbolaget, hotellet och hyrbilsleverantören.
  • Du kan även avboka genom vårt avbokningsformulär.

Var god läs noga igenom villkoren genom att följa länken villkor för avbeställningsskydd.

Vi rekommenderar alltid att du köper avbeställningsskydd genom oss.